Vil du bli coach, uten å investere masse tid & penger?

hd i business human design Jul 18, 2024

We are excited and looking forward to your reading on April 8th at 1pm PST....

Dette 👆🏻👆🏻👆🏻 var et av de store vendepunktene i mitt liv, både personlig, men mest av alt i business. Jeg hadde booket min første Human Design analyse og og med det investert flere 1000 kr i en 60 minutter zoomcall, med 2 personer jeg ikke kjente...

Likevel var jeg ikke i tvil da jeg trykket "book reading", hele kroppen min visste at "This is IT" Og det var IT!

På 60 minutter skjønte jeg mer om meg selv, enn jeg hadde gjort gjennom mine til da 42 leveår. På tross av utallige selvutviklingskurs, yoga-utdanning og "indre arbeid" med pust, oljer, krystaller og alle wohooo verktøy som er å oppdrive 😇

(Jeg ville ikke vært noe foruten altså!)

Mens jeg satt det og haka datt lenger og lenger ned på knærne (😂du ser det for deg ja 😂?) gikk det opp for meg at dette er verktøyet jeg trenger for å forstå hvordan jeg skal kunne hjelpe andre. 

Det var akkurat som å finne de 10 siste brikkene i puslespillet + limet samtidig. ALT jeg hadde lært til dette punktet, passet inn. 

Jeg hadde mye erfaring, mye kunnskap og flaut mange kurs i baklomma, men jeg klarte ikke å bruke noe av det til å skape inntekt i businessen min. Jeg solgte oljer og jobbet ellers for det meste gratis.

Jeg var utslitt av det.

Det som var greia, var at jeg akkurat hadde inngått en avtale med meg selv, om at jeg ikke skulle kjøpe flere kurs/ coaching-utdannelser. (og, også forsikret mannnen min om at vi hadde innkjøpsstopp på kurssida, noe han syntes var over gjennomsnittet fornuftig 😇)  Det var bare en stor utgiftspost og jeg klarte ikke å bruke det jeg lærte til noe, annet enn å undervise gratis og hjelpe teamet mitt gratis.

Jeg var utslitt av det. + Deppa over å ikke få lov å studere 🤷🏼‍♀️

2 dager etter lesingen opphevet jeg innkjøps-stoppen (ganske greit å være sjef i companiet 😂) Jeg hadde fått bekreftet via readingen at jeg er her for å studere, og dykke dypt ned i ting (1. linje) og det gav meg forståelse for depresjon jeg hadde gått inn i da jeg nektet meg selv å studere mer.

+

Jeg hadde skjønt at Human Design var svaret på alt jeg manglet for å kunne skape en bærekraftig business i alignment med MEG og at dette systemet var det jeg manglet for å forstå hvordan jeg kunne coache andre.

Dagen etter kjøpte jeg min første reader training til 20 000 kr. Den var kjempedårlig 😂 Et opptak av en som snakket fra en scene, dårlig lyd og ingenting å "jobbe" med.

Jeg eksperimeterte meg videre og valgte "orginale veien"... feil igjen.... kursholderen snakket så sakte at jeg klarte ikke å delta live.. jeg måtte se opptak med hastigheten på x3 😂 + når jeg skulle gå videre til del 2 av sertifiseringen, måtte jeg skrive under på at jeg BARE ville undervise på deres måte.. HÆÆÆÆ? er ikke det stikk i strid med hva Human Design er? Vitenskapen om hvordan vi alle er forskjellige??? 

Jeg avslutta kurset og begynte å se etter noen som ikke påstod at de eide sannheten... Det ledet meg til....

En halvårig mastermind der jeg lærte alt om de 9 sentrene i en liten gruppe. Etter den begynte jeg å gjøre analyser for andre og kunne med det finansiere den største mastermind jeg deltok på; 1 års dypdykk i ALT sammen. (Tørr ikke si hva det kostet, jeg har oppdaget at Bjørn(min mann) er på e-postlista mi 😂)

Men vi kan si at vi snakker tall med ganske mange sifrer 😇 Nå kan du lure Bjørn🤪😘

Hvorfor deler jeg denne historien? Jo, fordi jeg tror det er mange som meg der ute, som KAN mye, har masse ERFARING, har et brennende ønske om å hjelpe andre og skape frihet i sitt eget liv. 

Men...

....som er som meg, som ikke finner helt formen på det de skal gjøre.

Det fins mange som vil komme igang uten å måtte investere mange år og mange penger, slik som jeg har gjort for å kunne starte. (Jeg er 3. linje, jeg er her for å gå opp veien også dele den raskeste og beste løsningen med deg.)

Er du en av dem som kjenner deg igjen i min historie?

Om du nikker anerkjennende på hodet ditt nå, så kan jeg hjelpe deg🤩

Jeg har samlet alt jeg har lært om Human Design og satt det sammen til et kurs der du ikke bare lærer teorien, men du lærer å gjøre Human Design analyser. Steg for steg. Enkelt forklart og med alle hjelpemidlene du trenger tilgjengelig.

Basic Mentor er for deg som vil bli Human Design coach og hjelpe andre samtidig som du setter deg selv fri. 

Basic Mentor er for deg som ikke har tid og økonomi til å ta lange coaching-utdannelser for å komme i gang. 

Basic Mentor er for deg som har masse kunnskap og erfaring som du ikke får satt i system og brukt.

Dette er kurset som setter deg i aksjon allerede etter modul 2.

Snakker dette til deg? Send meg en melding på Telegram eller send en e-post til [email protected], så skal jeg sende deg en kort informasjonsfilm om Basic Mentor. (Så kort som en snakkesalig nordlænning klarte å gjøre den, ca 23 minutter)

Jeg gleder meg til å høre fra deg! Kanskje får jeg gleden av å følge deg på veien til å skape deg et liv du elsker å stå opp til 🥳

Klem Susann